sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Zorgpartner in zien

De beste zorg en
er beter uitzien

Contactlenzen Saton Optiek

Bestel uw contactlenzen online. Thuisbezorgen of ophalen in de winkel is gratis.

ga naar contactlenzen bestellen
Kinderbrillen Saton Optiek

Van jong

Ook voor kinderen en jongeren is oogzorg belangrijk, met het bieden van bescherming tegen UV-straling en het afwisselen van kijken naar de tablet en telefoon met buiten spelen. En als je ogen je in de steek laten staan de specialisten van Saton Optiek voor je klaar om je te adviseren over enkelvoudige glazen, contactlenzen of zelfs ooglaseren.

verder lezen

Tot oud

Wanneer we ouder worden veranderen ook onze ogen en zijn enkelvoudige glazen of contactlenzen vaak niet meer genoeg. Naast advies over de juiste zichtoplossing biedt Saton Optiek ook de beste oogzorg met gediplomeerde opticiens en optometristen.

verder lezen
Zonnebrillen Saton Optiek

Service & garanties

Maak kennis met de services van Saton Optiek, waaronder de wengarantie en de 1 uur service.

alle services en garanties

Selecteer 4 monturen
en wij leggen ze klaar in
de winkel om te passen

naar de collectie

Uw eigen kijkprofiel

'Mijn Kijkprofiel' laat u zien waar uw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing problemen kan verhelpen. Deze informatie, in combinatie met een oogmeting, gebruiken wij in het advies voor de brillenglasoplossing die bij uw levensstijl en kijkgewoontes aansluit. De resultaten kunt u direct naar ons sturen zodat wij deze mee kunnen nemen bij uw afspraak.

ga naar mijn kijkprofiel